SEZONSKA ULAZNICA - FK RADNIČKI NIŠ 2024/2025

Fudbalski klub FK Radnički Niš prodaju sezonskih ulaznica počinje u četvrtak 18. jula.

 

CENE SEZONSKIH ULAZNICA:

 

  • JUG – 5.000,00 dinara
  • ISTOK – 8.000,00 dinara
  • ZAPAD – 8.000,00 dinara
  • LOŽA – 22.000,00 dinara

 

PRODAJA NA BLAGAJNI STADIONA

 

Prodaja sezonskih ulaznica će se odvijati na blagajni gradskog stadiona Čair, od četvrtka 18.07. do petka 26.07. u radnom vremenu od 12 do 16 časova svakog dana, osim nedelje. Na blagajni će se izdavati VAUČER koji je potrebno zameniti za plastičnu karticu.

 

ONLINE PRODAJA

 

Kupovina sezonskih ulaznica je moguća i putem interneta (online) 24 h svakog dana od 18.07. do 07.08. na sajtu www.ticketline.rs. Online kupovina počinje 18.07.u 10h.

Izborom „PDF (print@home)“ ulaznice i „online plaćanje karticom“, možete izvršiti kupovinu sezonske ulaznice, nakon čega se na mejl dobija PDF VAUČER koji će ujedno biti i ulaznica za prvu narednu utakmicu na domaćem terenu koja će se odigrati u drugom kolu Mozzart Bet Super lige Srbije.

Nakon uplate potrebno je poslati fotografiju lične karte/pasoša na e-mail dokument@ticketline.rs.

PDF VAUČER je potrebno zameniti za plastičnu karticu na  blagajni gradskog stadiona Čair.

 

ZAMENA VAUČERA

 

Zamena vaučera za sezonske ulaznice će se obavljati 26. jula na blagajni istočne tribine stadiona "Čair"  kao i na dan bilo koje naredne utakmice na blagajni stadiona gde se održava utakmica.

 

REZERVACIJA ULAZNICA

 

Za sve koji ne kupe sezonsku ulaznicu u predviđenom roku, biće omogućena kupovina i rezervacija ulaznica preko Ticketline call centra na broj 011/20 30 570.

Radno vreme call centra je od ponedeljka do petka od 10 do 17 časova.

Telefonski poziv se tarifira po ceni lokalnog poziva.

 

UPLATA NA RAČUN

 

Moguća je i kupovina uplatom na račun. Nakon urađene rezervacije u roku od 24h neophodno je izvršiti uplatu na tekući račun prema instrukciji sa uplatnice koju dobijate u prilogu rezervacionog mejla.

Nakon uplate potrebno je poslati fotografiju lične karte/pasoša na e-mail dokument@ticketline.rs.

 

DOSTAVA ULAZNICA

 

Moguća je i dostava ulaznica na kućnu adresu po jedinstvenoj ceni od 800 dinara na teritoriji cele Srbije. Dostava ulaznica je moguća tako što se prilikom rezervacije online ulaznica čekira polje dostava uz popunjavanje podataka o adresi dostave.

Ukoliko se kao način plaćanja odabere uplata na račun, dostava ulaznica je moguća i to samo ako se nakon urađene rezervacije u roku od 24h izvrši uplata na tekući račun.

Nakon uplate potrebno je poslati fotografiju lične karte/pasoša na e-mail dokument@ticketline.rs.

 

POSEBNA NAPOMENA:

Shodno Zakonu o sprečavanju nasilja i nedoličnog ponašanja na sportskim priredbama Republike Srbije, prodaja ulaznica za građane Republike Srbije moguća je samo uz identifikacioni dokumenta sa fotografijom (lična karta, pasoš ) ili za strance (pasoš). Lica mlađa od 16 godina ne mogu sama kupiti sezonsku ulaznicu niti biti na sportskoj manifestaciji bez punoletnog pratioca.

 

 Sve dodatne informacije možete dobiti ISKLJUČIVO pozivom na telefon 011/20-30-570.

 

Sezonska ulaznica važi za sve utakmice MOZZART BET SUPER LIGE SRBIJE (uključujući i kup) koje se igraju na stadionu Čair u Nišu ili na stadionu gde je FK Radnički Niš domaćin u sezoni 2024/2025.

 

 

 

Informacije o dostupnosti ulaznica za ovaj događaj možete dobiti isključivo telefonskim putem! - Ticketline Call Centar - Telefon:011/20-30-570

Newsletter

Budite uvek u toku sa našim vestima i novostima. Ostavite vašu email adresu i prijavite se za naš newsletter.

Zapamti me Zaboravili ste šifru?

Niste registrovani? Registrujte se

Niste registrovani? Registrujte se

Želim da primam newsletter na email adresu!