FK Radnički Niš - FK Železničar

24.08.2024.19:00h
Mozzart Bet Super liga Srbije 2024/2025 - 6. kolo

Prodaja ulaznica za utakmicu 6. kola Mozzart Bet Super lige Srbije, za sezonu 2024/2025 u kojoj  FK Radnički Niš u subotu 24.08.2024. od 19 časova, na Gradskom stadionu Dubočica u Leskovcu, dočekuje FK Železničar iz Pančeva, počinje u četvrtak 22. avgusta od 12 časova preko Ticketline prodajnih kanala (samo ONLINE prodaja) na sajtu www.ticketline.rs uz mogućnost online plaćanja karticama i dobijanja PDF ulaznice na mejl.
 

 

Nakon izvršenog plaćanja potrebno je poslati fotografiju ličnog dokumenta (lična karta, pasoš) na e-mail dokument@ticketline.rs

 

Po uspešno  izvršenom plaćanju kupac ulaznica dobiće svoje ulaznice na mejl kao PDF dokument. Mole se svi online kupci da podese svoje uređaje da mogu učitati priloge iz mejla velikih veličina, kako se ne bi desilo da im se ulaznice ne učitaju na uređaju.

PDF ulaznice odštampati i poneti sa sobom kako bi ih prilikom ulaska očitali na kapijama stadiona. 

 

Na dan utakmice prodaja ulaznica ISKLJUČIVO na blagajnama gradskog stadiona Dubočica.

 

 

 

Cena ulaznice za ovu utakmicu:

ZAPAD - 500,00 din

 

 

Prodaja ulaznica na blagajnama Gradskog stadiona Dubočica u Leskovcu počinje u subotu 24.08.2024. i odvijaće se po sledećoj dinamici:

 

       - Subota, 24.08.2024. od 17 časova do početka utakmice

 

 

Jedna osoba može kupiti najviše 4 ulaznice uz lični identifikacioni dokument.

 

Deca do 8 godina starosti, u pratnji roditelja ili staratelja ne plaćaju ulaz na utakmicama koje nisu visokog rizika, ali moraju imati GRATIS DEČIJU ulaznicu kako bi ušli na stadion. Dečija ulaznica se preuzima na blagajni Gradskog stadiona Dubočica.

 

SEZONSKE ULAZNICE FK RADNIČKI NIŠ ZA SEZONU 2024/2025 VAŽE ZA OVU UTAKMICU.

 

Posebna napomena:

Shodno Zakonu o sprečavanju nasilja i nedoličnog ponašanja na sportskim priredbama Republike Srbije, prodaja ulaznica za građane Republike Srbije moguća je samo uz identifikacioni dokument sa fotografijom (lična karta, pasoš) ili za strance (pasoš). Lica mlađa od 16 godina ne mogu sama kupiti ulaznicu niti biti na sportskoj manifestaciji bez punoletnog pratioca. Jedna osoba može kupiti najviše 4 ulaznice uz lični identifikacioni dokument.

 

Sve dodatne informacije možete dobiti ISKLJUČIVO na telefon Ticketline Call centra 011/2030-570

 

Newsletter

Budite uvek u toku sa našim vestima i novostima. Ostavite vašu email adresu i prijavite se za naš newsletter.

Zapamti me Zaboravili ste šifru?

Niste registrovani? Registrujte se

Niste registrovani? Registrujte se

Želim da primam newsletter na email adresu!