SRBIJA - ŠVAJCARSKA

12.10.2024.20:45h
UEFA LIGA NACIJA 2025 - Grupa A4

 

 

PRODAJA ULAZNICA ZA UTAKMICU 3. KOLA LIGE NACIJE, GRUPE A4, SRBIJA – ŠVAJCARSKA (12.10.2024.)


 

26. septembra od 12 časova, počinje online prodaja ulaznica za utakmicu 3. kola Lige nacije između Srbije i Švajcarske, koja se igra 12. oktobra od 20:45h na gradskom stadionu u Leskovcu.

 

Od 1. oktobra počinje direktna prodaja ulaznica  na blagajnama stadiona u Leskovcu, kao i na našem prodajnom mestu Ticketline Shop – Novi Beograd, TC Mercator.

 

 

 

Mesta u prodaji su isključivo namenjena navijačima reprezentacije Srbije. / The seats on sale are exclusively intended for fans of the Serbian national team.



 

Jedna osoba može kupiti samo 1 ulaznicu.

 

 

PRODAJA ULAZNICA ZA GOSTUJUĆE NAVIJAČE ĆE SE OBAVLJATI PREKO FUDBALSKOG SAVEZA ŠVAJCARSKE. / TICKETS FOR AWAY FANS WILL BE DISTRIBUTED THROUGH THE SWISS FOOTBALL ASSOCIATION.




 

Za sektor predviđen za gostujuće navijače, bezbednosna procedura za kupovinu ulaznice je da samo državljani Švajcarske mogu kupiti ulaznice u ovom sektoru. Ulazak na ostale sektore stadiona za navijače Švajcarske nece biti moguć. / For the sector reserved for away fans, the security procedure for buying a ticket is that only Swiss nationals can buy tickets in this sector. Entry to other sectors of the stadium for Switzerland fans will not be possible.



 

Prodaja ulaznica će biti strogo kontrolisana i ukoliko podaci ostavljeni pri kupovini ulaznica nisu u skladu sa važećim dokumentom ili gostujući navijači kupe ulaznice preko Ticketline sajta u sektorima namenjenim navijačima reprezentacije Srbije, ulaznice će biti blokirane, a novac vraćen na račun kupca.

 

CENA POJEDINAČNIH ULAZNICA:

 

 

Zapad i Istok – 1.000,00 RSD

Sever i Jug – 500,00 RSD




 

 

 

 

 

 

PRODAJNI KANALI:

 

  1. ONLINE PRODAJA

 

Ulaznicu možete kupiti preko sajta www.ticketline.rs

 

Nakon plaćanja ulaznice potrebno je dostaviti na e-mail: dokument@ticketline.rs fotografiju važećeg pasoša/lične karte, a za decu ispod 16 godina kopiju pasoša/izvoda iz matične knjige rođenih.

 

Po uspešno  izvršenom plaćanju kupac ulaznica dobiće svoje ulaznice na mejl kao PDF dokument. Mole se svi online kupci da podese svoje uređaje da mogu učitati priloge iz mejla velikih veličina, kako se ne bi desilo da im se ulaznice ne učitaju na uređaju.

PDF ulaznice odštampati i poneti sa sobom kako bi ih prilikom ulaska očitali na kapijama stadiona.

 

 

  1. GOTOVINSKI, DIREKTNO NA TICKETLINE PRODAJNOM MESTU

 

- od 01.10.2024. Ticketline Shop – Novi Beograd, TC Novi Mercator (od 10 do 18 časova, nedelja je neradni dan)

 

Pri kupovini je potrebno dostaviti kopiju pasoša/lične karte, a za decu ispod 16 godina kopiju pasoša/izvoda iz matične knjige rođenih.

 

 

  1. BLAGAJNA GRADSKOG STADIONA U LESKOVCU

 

- od 01.10.2024. do 11.10.2024. prodaja ulaznica će se vršiti na blagajnama stadiona u Leskovcu (od 10 do 17 časova).

- na dan utakmice 12.10.2024. prodaja ulaznica na blagajnama stadiona će se obavljati od 10 časova do početka utakmice.

 

Pri kupovini je potrebno dostaviti kopiju pasoša/lične karte, a za decu ispod 16 godina kopiju pasoša/izvoda iz matične knjige rođenih.

 

 

 

VAŽNA NAPOMENA!

 

 

Svaka ulaznica je vezana za konkretno sedište i personalizovana je.

 

Pri online kupovini je neophodno ostaviti sve tačne podatke (ime, prezime, JMBG/broj pasoša/lične karte) koji se podudaraju sa podacima iz važećeg dokumenta.

 

U slučaju da roditelji kupuju ulaznice i za decu, potrebno je da dostave ime, prezime i JMBG svih maloletnih lica za koja kupuju ulaznice, dostavljajući kopiju pasoša ili izvoda iz matične knjige rođenih.

 

 

ULAZNICA NIJE REFUNDABILNA U SLUČAJU AKO SE PRI ULASKU NA STADION KONTROLOM UTVRDI DA PODACI SA ULAZNICE NE ODGOVARAJU PODACIMA SA LIČNOG DOKUMENTA DONOSIOCA.

 

NAPOMENA:

 

Shodno Zakonu o sprečavanju nasilja i nedoličnog ponašanja na sportskim priredbama Republike Srbije, prodaja ulaznica moguća je samo uz identifikacioni dokument sa fotografijom (lična karta, pasoš). Lica mlađa od 16 godina ne mogu sama kupiti ulaznicu niti biti na sportskoj manifestaciji bez punoletnog pratioca.

 

Newsletter

Budite uvek u toku sa našim vestima i novostima. Ostavite vašu email adresu i prijavite se za naš newsletter.

Zapamti me Zaboravili ste šifru?

Niste registrovani? Registrujte se

Niste registrovani? Registrujte se

Želim da primam newsletter na email adresu!